ORIGINAL PIZZA COMPANY DEN HAAG

ORIGINAL PIZZA COMPANY DEN HAAG Thuis uit eten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 8401 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Original Pizza Company Den Haag. Meer weten? Ontdek meer

22 mei 2022 om 5:46 4 van de 6 slices zaten er maar 2 kipblokjes erop schandalig. En op de andere 2 helemaal geen kip deze tent is te gierig om kip. En de kaas was ook helemaal aangebrand man man man wat een kut tent
21 mei 2022 om 21:46 Dacht na jaren weer eens bij jullie te bestellen. Is er een andere eigenaar? Wat is het eten smerig! Doe er wat aan of sluit de tent! Wat zijn jullie achteruit gegaan zeg. Nooit meer! Alles maar de prullenbak in gedaan. Gatverddamme
20 mei 2022 om 18:50 3 uurtjes gewacht op mijn bestelling. Nooit meer eerste en laatste keer, ik heb nooit zo iets meegemaakt verschrikkelijk!!! En eten was niet te eten abnormaal dit.
20 mei 2022 om 17:59 2 uurtjes gewacht, bel meerdere keren en niemand neemt op. Valse beloftes, zit ik oven, de bezorger is onderweg. Echt teleurstellend
20 mei 2022 om 2:37 Door deze bezorger ben ik er meteen klaar mee. Komt als een gek aanrijden. Op een 15 km terrein. Luistert naar geen woord die ik zeg (om hem de weg terug te leiden). Rijdt vervolgens tegen de richting in terug.
19 mei 2022 om 7:55 Eten was niet vers. De kippetjes waren hard. Oude kip weer gebakken. Niet te eten
18 mei 2022 om 19:23 2 uur moeten wachten op 1 bakje half gesmolten gelekte ijs en 1 blikje, kant en klaar uit de koeling, 15 minuten fietsen hier vandaan. Bezorger zei helemaal niks, geen begroeting, geen excuses, geen uitleg. Waarom zou je hier nog bestellen?
16 mei 2022 om 11:36 Ik had om 23:00 besteld en kwam om 00:45 daarnaast was de pizza niet lekker en het brood koud
13 mei 2022 om 22:44 Goed anders bestel ik niet
13 mei 2022 om 3:37 Perfect
11 mei 2022 om 3:34 Never order from this place, hope this place gets shut down.
11 mei 2022 om 0:54 I never ever received anything. And the delivery man cannot be reached by phone. And the customer service just let it be. Oh well.