ORIGINAL PIZZA COMPANY DEN HAAG

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 9744 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Original Pizza Company Den Haag. Meer weten? Ontdek meer

18 jul 2024 om 20:41 De lekkers pizza
18 jul 2024 om 8:54 Verse pizza
18 jul 2024 om 6:45 Bestelde kipnuggets maar kreeg kiptenders en nog is verbrand Pistoletjes waren zo zacht je wist gewoon dat ze het in de magnetron hebben gedaan om het zacht te maken pizza was verbrand aan de bovenkant
17 jul 2024 om 11:42 Pizza was heerlijk, chicken wings wat minder. Teveel korts, maar de smaak van de kip was wel lekker.
16 jul 2024 om 23:10 Alles was oneetbaar, kreeg verkeerde eten, kreeg kaakpijn. Bezorger heeft mij geld gestolen , gaf geen wisselgeld en ging mijn onderbroek stelen
16 jul 2024 om 13:35 Rijkelijk gevulde pizza heerlijk
16 jul 2024 om 9:43 Heeft wel even geduurd maar eten was zeer goed complement
16 jul 2024 om 8:15 Eten was wel vers. Maar niet gemaakt met liefde. Dit moet je eten als je echt honger heb laatste keuze gwn
15 jul 2024 om 20:40 Goed, snel eten,woon om de hoek!
10 jul 2024 om 13:42 2 uur gewacht, stukje waarbij ik het beter had kunnen ophalen. pizza is alleen te kanen als je bezopen bent. bezorger zeer gehaast ookal was her 4:23 en was de zaak al dicht. zou liever een diepvries pizza of een kale boterham eten hier terug komen
9 jul 2024 om 14:50 Bestel altijd bij jullie, eten altijd heerlijk meestal ook gewoon op tijd. Vond het wachten niet eens zo erg maar belde even, kreeg de meest onbeschofte persoon aan de lijn, had een grote mond en wou €100 euro wedden op dat mijn eten al binnen was?
7 jul 2024 om 11:24 Het eten was erg lekker. Door de EK wedstrijd en het afsluiten van de weg in de omgeving werd het veel lastiger om zelf even snel eten te halen. Gelukkig konden zij brengen, maar helaas was door de enorme drukte de vertraging enorm opgelopen.