ORIGINAL PIZZA COMPANY DEN HAAG

Recentebeoordeling


3 sterren uit 8702 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Original Pizza Company Den Haag. Meer weten? Ontdek meer

2 dec 2022 om 22:27 Nummer 1 in den haag met spareribs. Warm op tijd aardige bezorger. Spijt dat ik geen fooi gaf. Eten was zo lekker en zoVEEL extras erbij.. knap werk
2 dec 2022 om 21:17 Troep!
2 dec 2022 om 9:20 Pizza's zijn zo smaakloos dat je net zo goed alleen een bakje knoflook kan bestellen.
30 nov 2022 om 19:38 Verkeerde pizza gehad maar supersnel opgelost en vriendelijk geholpe
27 nov 2022 om 9:54 Was echt niet lekker pizza helemaal nat koud ik was bijna in slaap gevallen zo lang duurde het
26 nov 2022 om 23:55 Normaal traag maar vandaag denk die bezorger kwam met motor runner
26 nov 2022 om 22:01 Wederom overheerlijk! Telefonisch super goed bereikbaar ik wilde een extra cola erbij en dat werd snel opgepakt en geregeld. Bezorger super vriendelijk! En voor de mensen die dit lezen doe niet gierig geef de bezorger een euro tis koud!
26 nov 2022 om 17:37 Overheerlijke eten! Altijd warm en snel. Niet zeuren betreft de voedsel en dat het lauw komt. Het is winter je eten word sowieso lauw. Chapeau original pizza company en bedankt voor de overheerlijke eten en goede service!
25 nov 2022 om 23:45 Nooit meer bestellen van hier Kk lang wachten op me eten
24 nov 2022 om 19:34 Eten werd 30 min te laat bezorgd. Vlees te lang gebakken en eten erg lauw. Jammer.
21 nov 2022 om 14:54 Kkr lekker pistoletjes aanrader
21 nov 2022 om 4:45 Never arrived, fucking assholes